Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.09

UNIBET

Khris Middleton apare pe selectiile mele in disputa cu Japonia. Jucatorul de la Bucks a fost cel mai bun marcator al echipei in meciul cu Turcia si ma astept sa prinda macar 20 de minute astazi, mai ales dua accidentarea lui Tatum. Cred ca Middleton poate bifa un total de minim 15 puncte,pase si recuperari mai ales ca statistic vorbind se afla acolo, 11.5 pct/meci, 3 recuperari/meci si un assist/meci.


cota2.ro

Satoransky vine cu assisturi pe selectia mea. Coordonatorul ceh depinde de colegii sai astazi, cu siguranta acesta ii va servi continuu si va juca peste 30 de minute in meciul infernal cu Turcia, deci ar avea suficient timp pentru a bifa 6 assituri macar.


Ingles incheie comboul tot cu assisturi. Joe face 32 de ani luna viitoare insa e in apogeul carierei, jucatorul celor de la Jazz a fost aproape sa bifeze primul triple-double din istoria Mondialelor, acestuia lipsindu-i un singur assist in jocul cu Senegal. Astazi ar trebui sa joace suficient timp pentru a bifa 6 assisturi, el avand cate 9 pase in ambele jocuri de pana acum ale Australiei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
SUA vs Japonia
Pronostic:
Middleton peste 14.5 puncte, pase, recuperari
Cota
1.85
Turcia vs Cehia
Pronostic:
Satoransky peste 5.5 assisturi
Cota
1.72
Lituania vs Australia
Pronostic:
Ingles peste 5.5 assisturi
Cota
1.60
Cota finala: 5.09
Profit: 40.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro