Ponturi Pariuri Fotbal Armenia vs Bosnia

BETANO

Cu opțiunea Betcombo de la BETANO se pot paria mai multe cote la același eveniment. Pariu multiplu la Armenia - Bosnia, cotă finală 7.25!


cota2.ro

Bosnia are o cotă foarte atrăgătoare în deplasarea din Armenia. E o cotă influențată probabil și de rezultatul din tur, când Pjanic, Dzeko și ai lor au câștigat doar cu 2-1.

Trebuie înțeleasă și miza pentru bosniaci: revelația Finlanda joacă acasă cu Italia. Cu un succes al squadrei azzura și o victorie a sa în Armenia, Bosnia ajunge la 2 puncte de locul 2, într-o grupă în care Italia este ireproșabilă până acum.


În acest pariu am inclus și o cotă de cornere pentru oaspeți: Bosnia să aibă cu 2 cornere mai mult, cotă de 1.93. În condițiile în care, în tur a fost 10-2 la cornere. Armenia a înregistrat cifre și mai "convingătoare" cu Grecia: 0-16!

Edin Dzeko va purta bandelora de căpitan în fața unui adversar modest dintr-o grupă foarte complicată. Atacantul Romei este abonat la goluri în preliminarii iar defensiva armenilor a primit până acum 5 goluri acasă de la Italia și Finlanda.


  • Așadar, cota 7.25 este formată din 4 pariuri concomitente:

2 ȘI PESTE 1.5 GOLURI / DZEKO ÎNSCRIE / GOLURI ARMENIA: SUB 1.5 / CORNERE BOSNIA -1.5

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Armenia vs Bosnia
Pronostic:
2 și peste 1.5 goluri / Dzeko marchează / sub 1.5 goluri Armenia / -1.5 cornere Bosnia
Cota
7.25
Cota finala: 7.25
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro