Ponturi Pariuri Fotbal Clinceni vs Astra

BETANO

Pariu multiplu la Clinceni - Astra, cu opțiunea BetCombo la BETANO, cotă finală: 6.75

Deși Clinceni e în subsolul clasamentului și are o singură victorie până acum, meciurile echipei lui Ilie Poenaru au fost mereu deschise și cu goluri multe. De altfel, ilfovenii au marcat în 7 din cele 8 meciuri jucate până acum. Cu 12 marcate în total, Clinceni are cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului. De asemenea, a primit 19, ceea ce înseamnă cea mai fragilă defensivă din campionat.

cota2.ro

Astra vine după o victorie răsunătoare în fața campioanei CFR, în care a marcat de 3 ori. Cu Alibec revenit la antrenamente dar și cu Budescu, cred că giurgiuvenii au un potențial uriaș în atac.


Ultimele două pariuri sunt pe cornere. Mă bazez pe faptul că se va deschide scorul repede și astfel meciul va genera și multe faze fixe în încercarea celuilalt de a reveni în meci. Din cele 8 meciuri jucate până acum, Astra a avut cel puțin patru cornere în 5 dintre ele, în timp ce Clinceni a avut și ea cel puțin 4 cornere în 7 din cele 8 etape, singura excepție fiind în ultima rundă, la Botoșani.


E un pariu greu, dar cota de aproape 7 merită o investiție mică:

cel puțin 3 goluri / ambele marchează / gol în prima repriză / cel puțin 4 cornere Clinceni / cel puțin 4 cornere Astra

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Clinceni vs Astra
Pronostic:
peste 2.5 goluri / ambele marchează / peste 0.5 goluri în prima rep / peste 3.5 cornere gazde / peste 3.5 cornere oaspeți
Cota
6.75
Cota finala: 6.75
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro