Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

1. CFR Cluj-Lazio

  • Cfr a mers foarte bine pana acum în Europa și cred ca și în grupe vor face o figura bună. Cred ca se vor închide foarte bine și nu le va da multe șanse celor de la Lazio. Favorita este Lazio și este și normal datorita lotului și experientei mult mai mari în Europa dar dacă vor câștiga nu cred ca va fi la o diferență mare. Prin urmare pronosticul meu merge pe Lazio și mai exact ca nu va înscrie mai mult de 2 goluri.

2. Qarabag-Sevilla

cota2.ro

  • Qarabag va juca meciul pe un alt stadion ceea ce este un minus pentru ei. Dacă vorbim de forma prin care trec ambele sunt cam în aceeași situație. Sevilla în ultimele partide nu a înscris mai mult de 2 goluri/meci ceea ce ma face sa merg din nou pe aceasta varianta. Prin urmare cred ca vom avea un meci cu puține goluri și de aceea aleg sa merg un Under la goluri pe echipa oaspete.

3. Rennes-Celtic

  • Doua echipe care s-au întâlnit de câteva ori pana acum. Rennes nu a reușit sa câștige niciodata(de 2 au remizat și de 2 ori au luat bătaie). Însă în seara asta cred ca lucrurile vor sta altfel pentru ca Celtic are mulți jucători indisponibili și Rennes are șansa să câștige cele 3 puncte. Pronosticul meu va merge pe gazde și mai exact ca vor înscrie cel puțin o data.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cfr Cluj vs Lazio
Pronostic:
Lazio S2. 5g/meci
Cota
1.22
Qarabag vs Sevilla
Pronostic:
Sevilla S2. 5g/meci
Cota
1.26
Rennes vs Celtic
Pronostic:
Re nes P0. 5g/meci
Cota
1.30
Cota finala: 2.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro