Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Club Brugge

BETANO

Real Madrid se descurcă admirabil în La Liga, dar trebuie să facă uitat eșecul fără drept de apel din startul UEFA Champions League. Galacticii au fost învinși la scor de neprezentare de PSG, în primul meci din grupa A. Gruparea blanco a fost dominată la toate capitolele pe Parc des Princes și a ajuns pe ultimul loc. O așteaptă acum o dispută pe Santiago Bernabeu, cu Club Brugge, și este mare favorită. Real vine după derby-ul cu Atletico Madrid, în care și-a păstrat invincibilitatea în campionat și poziția de lider. 0-0 a fost scorul partidei între rivalele din capitala Spaniei.

Zinedine Zidane primește întăriri. Suspendați în confruntarea cu PSG, Sergio Ramos și Nacho sunt acum apți de joc. Antrenorul galacticilor se poate baza și pe Isco – mijlocașul iberic revine după o accidentare, dar sunt șanse mici să își facă apariția încă din primul 11. În schimb, Marcelo mai are nevoie de timp pentru a se recupera. Brazilianul s-a antrenat separat și ratează duelul cu Club Brugge.

cota2.ro

Club Brugge devine o prezență obișnuită în competiția stelelor. Aflată pentru al doilea an la rând în grupe, vicecampioana Belgiei își propune să repete cel puțin performanța de sezonul trecut. A reușit atunci să termine pe locul 3 și să ajungă în “primăvara” Europa League. A izbutit chiar să remizeze alb atât cu Atletico Madrid, cât și cu Borussia Dortmund. 0-0 s-a încheiat și disputa cu Galatasaray, din startul acestei ediții. Mignolet nu a fost pus la grea încercare de Falcao sau Babel.

Club Brugge se descurcă admirabil în campionat. Este lider la zi în Pro League: 20 de puncte în 8 meciuri și un golaveraj senzațional, +18. Sâmbătă a “demolat-o”, în deplasare, pe Mechelen. Trupa lui Philippe Clement s-a impus cu 5-0, dar a și jucat 60 de minute în superioritate numerică. Acum anunță că este pregătită să se lupte de la egal la egal cu Real Madrid. O singură dată s-au mai întâlnit cele două echipe, în ediția din 1976 a Cupei Campionilor. După 0-0 în Spania, Club Brugge a câștigat cu 2-0 meciul de acasă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Club Brugge
Pronostic:
1& 2,5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro