Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.80

Superbet

Bosnia-Hert. vs Finlanda


cota2.ro

Finlanda are sansa unei mari calificari daca va obtine un rezultat bun in Bosnia. Momentan finlandezii au cedat doar in fata Italiei, fiind si singurul meci din ultimele 5 jucate in care au primit gol.


Bosnia cu o victorie ar mai putea spera la o posibila calificare, dar rezultatele slabe de pana acum au dus-o intr-o postura incomoda, trebuind sa depinda si de alte rezultate din grupa. Desi au 3 infrangeri in grupa, bosniecii nu au cedat pana acum in jocurile de acasa, ultimul meci pierdut fiind in fata Belgiei in 2017 la campionatul mondial.


Insulele Feroe - Romania


100% concentrare pentru 3 puncte vitale. Suedia are meci cu Malta si probabil vor obtine 3 puncte, in schimb Spania trebuie sa castige in fata Norvegiei ca cel mai favorabil scenariu pentru a o scoate momentan din schema calificarii.

Insulele Feroe nu sunt deloc de speriat, au marcat doar 3 goluri in cele 6 meciuri, dupa ce au primit cate 4 goluri de la Romania si Spania.

In schimb, suporterii au fost revoltati pe prestatie extrem de slaba a jucatorilor in victoria chinuita cu Malta si cred ca atitudinea va fi alta pe teren din partea tricolorilor.


Liechtenstein vs Armenia


Armenia a trecut de Bosnia marcand 4 goluri mari si late in poarta acestora si avand sanse reale de calificare, mai ales ca au un adversar facil.

Gazdele au reusit sa obtina singurul punct in meciul cu grecii din ultimul meci disputat in grupe, dar si unicul gol marcat pana acum in cele 6 etape. Armenia poate ameninta serios locul 2 ocupat de Finlanda, mai ales ca deplasarea in Bosnia va un dificila. Ultima intalnire s-a soldat cu victoria armenilor, scor 3-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bosnia-Hert vs Finlanda
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.21
Insulele Feroe vs Romania
Pronostic:
2
Cota
1.25
Liechtenstein vs Armenia
Pronostic:
psf 2
Cota
1.19
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro