Ponturi Pariuri Fotbal Cittadella vs Cosenza

Superbet

Italia serie B 22:00

Cittadella vs Cosenza

cota2.ro


Cittadella va incepe in formula completa, fara nicio absenta meciul cu Cosenza, echipa care nu a gasit drumul spre victorie pana in momentul de fata, reusind 3 egaluri consecutive si 2 infrangeri.


Cosenza prefera jocul inchis in deplasari, lucru evident dupa rezultatele obtinute. In cele 3 partide pe teren strain au reusit sa marcheze o singura data și asta in fata lui Frosinone, echipa cu foarte mari probleme de lot in acest moment.


Gazdele au 4 victorii in ultimele 5 meciuri, esecusul survenind in fata lui Empoli echipa care spera la promovare anul acesta.

Davide Diaw, mijlocasul super in forma va fi prezent pentru gazde in acest meci. A marcat 5 goluri pana acum in 7 etape, reusind sa i ia fata tanarului atacant sloven Zan Celar, care a reusit să marcheze o singura data pentru gazde in prezentul sezon


Cosenza nu se regaseste inca in momentul de fata si nu cred ca in fata Cittadellei va opta spre o victorie, mai ales ca gazdele sunt in forma, iar acestia spera la o noua victorie in jocurile de acasa.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cittadella vs Cosenza
Pronostic:
1 solist
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro