Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

Tottenham vs Watford


cota2.ro

Inca o sansa mare pentru gazde de a se trezi din criza temporara prin care acestia trec dupa dezastrul cu Bayern. Are sansa sa joace cu cel mai facil adversar din Premier League si anume, lanterna rosie a clasamentului care a acumulat doar 3 puncte in cele 8 etape disputate pana acum si 20 de goluri incasate. O statistica care o face o pune pe Tottenham in postura de favorita si care va juca doar fara Lloris in poarta, acesta fiind accindendat la cot.


Cfr - Universitatea Craiova


Derby in Cluj, acolo unde CFR o primeste pe Craiova dupa 2 esecuri la rand in competitii diferite, infrangerea cu Celtic din Europa si cea din campionat impotriva echipei lui Hagi. Craiova este neinvinsa in ultimele 4 jocuri din deplasare si cred ca antrenorul oltenilor va incerca sa scoata macar un punct.

Diferenta din clasament este infima intre cele 2 echipe, de doar 1 punct si asta ii va motiva si mai tare pe olteni in aceasta partida. Piturca a trimis 2 jucatori la echipa a doua, iar azi s-ar putea sa il vedem in teren pe bosniacul Goran Zakaric, care a evoluat la Partizan sezonul trecut.

In ultimele 7 partide nu s-au marcat mai mult de 2 goluri si s-ar putea sa avem parte de aceeasi echilibru, desi cotele CFR-ului coboara mult in aceste momente ( de la 2.20 la 1.80)


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Watford
Pronostic:
1 solist
Cota
1.45
CFR vs Univ. Craiova
Pronostic:
sub 3 goluri handicap asiatic
Cota
1.33
Cota finala: 1.93
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro