Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.73

Superbet

Slavia Praga vs Barcelona


cota2.ro

Sansa mare a Barcelonei sa se claseze pe primul loc in grupa, cunoscand si faptul ca Dortmund are un meci foarte dificil in Italia, contra lui Inter. Barca ii are disponibili acum pe Messi, Suarez, Griezmann care nu au dezamagit deoc in meciul din deplasare contra lui Eibar (0-3 pentru catalani)


Slavia desi a facut un meci foarte bun impotriva lui Dortmund nu a reusit sa smulga niciun punct din acea partida si cred ca Barca va putea domina usor acest meci cu un gol inscris in prima repriza.



Leipzig - Zenit


Leipzig e intr-o forma deplorabila, in antiteza cu cea a lui Zenit care merge foarte bine, atat in campionat, cat si in grupa G, fiind lider cu 4 puncte. Leipzig este fara victorie in ultimle 4 meciuri in care a incasat numai putin de 7 goluri. Eu zic sa ne asteptam la fotbal din partea rusilor, care pot profita de cateva absente importante ale nemtilor.


Genk - Liverpool


Genk s-a vazut extrem de vulnerabila in aparare, mai ales in meciul contra lui Salzburg, care se saturase sa bage mingea in poarta. Genk a clacat si in derby-ul din campionat contra lui Standard Liege si cred ca vor avea un meci extrem de dificil, pentru ca detinatoarea cupei UCL, Liverpool are nevoie de victorie.

Meciul pierdut in fata lui Napoli va conta enorm in lupta pentru locul 1, iar trio-ul ofensiv format din Mane, Firmino si Salah trebuie sa si scoata coltii inca de la inceputul meciului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slavia Praga vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.50
Leipzig vs Zenit
Pronostic:
Zenit marcheaza peste 0.5 goluri
Cota
1.40
Genk vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 2.73
Profit: 15.57
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro