Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.30

Superbet

Schalke - Dortmund


cota2.ro

Mario Gotze si Reus nu au facut deplasarea in Italia, in meciul contra lui Inter, meci in care au iesit invinsi, desi au avut cateva ocazii clare de a marca. Desi Inter a jucat preventiv a reusit sa desfaca cu usurinta apararea germanilor, reusind sa inscrie rapid, inca din prima repriza prin Lautaro.


Sacho are mari probleme cu clubul german dupa cum a scris presa si nu a fost deloc in apele lui, asteptarile suporterilor fiind altele.


2 zile de pauza are Dortmund (joi și vineri), timp in care trebuie sa pregateasca meciul contra celor de la Schalke, care se afla la doar un punct in spatele lor.


Hermannstadt·FCSB


7 goluri a fost in primul meci direct din acest sezon. Ma astept ca FCSB sa se impune lejer in acest meci, mai ales ca sibienii au un singur gol marcat in ultimele 5 jocuri, cel marcat in victoria contra Chindiei.


Victorii cu Viitorul si Craiova. FCSB a inceput sa castige dupa perioada neagra pe care a avut-o dupa schimbarea de antrenori, reusind sa ramana nevinsa de 6 etape.


Lyon - Metz


Victorii pe banda rulanta contra lui Metz. Lionezii au 5 victorii la rand contra rivalilor de astazi, care nu a marcat niciun gol in aceste intalniri.


Absente nu sunt de nicio parte, insa Metz se strofoaca in aparare si mai ales in jocurile pe teren strain, acolo unde a incasat 8 goluri in ultimele 5 deplasari.


Lyon este cu un punct mai in fata de ultimul loc in Ligue 1 asa ca o victorie va fi vitala pentru lei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Schalke vs Dortmund
Pronostic:
2+
Cota
1.25
Hermannstadt vs ·FCSB
Pronostic:
X2 (SUPER COTA)
Cota
1.27
Lyon vs Metz
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro