Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.22

Superbet

Willem II Tilburg - RKC Waalwijk 


cota2.ro

Oaspetii au un singur punct pana acum, fiind lanterna rosie a Eredivisie (Olanda) cu performanta negativa de 8 infrangeri consecutive.

Willem II se simte bine, se afla pe locul 7 in clasamentul actual, iar in ultimele 4 meciuril directe s-a impus de fiecare data contra lui Waalwijk.



Volos - Paok


Paok se afla momentan pe locul 2 in spatele rivalei Olympiakos, iar adversarul de astazi este unul facil. Volos are 4 infrangeri in ultimele 5 jocuri din campionat si vine dupa o infrangere frustranta impotriva lui Aek, meci in care a marcat 2 goluri pe final de meci.

Paok are sansa sa ocupe prima pozitie cu o victorie impotriva lui Volos, stiind ca Olympiakos are derby contra lui AEK Atena.


Univ.de Deportes - AD Cantolao


2 goluri marcate in ultimele 5 jocuri si niciunul primit, cam asta este performanta gazdelor care se pregatesc contra lui Cantolao, care are o singura victorie in meciurile disputate pe teren strain.

Gazdele se situeaza pe prima pozitie in clasamentul din prima liga din Peru si cred ca forma foarte buna prin care trec le va aduce victoria.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Willem II Tilburg vs RKC Waalwijk
Pronostic:
1
Cota
1.47
Volos vs Paok
Pronostic:
2
Cota
1.23
Univ.de Deportes vs AD Cantolao
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.23
Cota finala: 2.22
Profit: 9.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro