Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.94

Superbet

Barcelona vs Slavia Praga


cota2.ro

Barcelona ar putea sa și securizeze pentru o buna perioada locul 1 în grupa F al Ucl, mai ales ca Inter și Dortmund se reîntâlnesc și un egal ar putea pune echipa catalana într o postura lejera de lider al grupei.

Barcelona deși a comis o în campionat, reușind sa încaseze 3 goluri după ce a deschis scorul, ma aștept ca trioul ofensiv format din Griezmann, Messi și Suarez sa și arate adevăratul potențial fotbalistic.


Valencia vs Lille

Lille vine după o înfrângere în campionat în fata celor de la MARSEILLE. Forma lor nu este prea buna, având o singura victorie în ultimele 5 goluri, iar pe teren străin acestia încă nu au cunoscut victoria, indiferent de competiție.

Scenariul perfect pentru lilieci ar fi o victorie împotriva francezilor de la Lille și un rezultat de egalitate în clash ul Chelsea și Ajax.


Liverpool vs Genk

Genk nu a reușit sa marcheze împotriva unei echipe slab cotate din campionatul Belgiei, Eupen, care a reușit sa treaca cu 2-0 de aceștia.


Liverpool este o adevărată mașina de goluri pe teren propriu, dar linia de fund a aratat mari probleme, primind gol în ultimele 7 meciuri jucate în orice competiție.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs 1
Pronostic:
Slavia Praga
Cota
1.23
Valencia vs Lille
Pronostic:
1X
Cota
1.26
Liverpool vs Genk
Pronostic:
0-5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 1.94
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro