Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.38

BETANO

Patru pariuri jucate la BETANO, în calificările pentru Euro. Cotă finală, 3.38


cota2.ro

Armenia - Grecia

Grecia nu mai are nicio șansă de a se califica la Euro dar joacă o deplasare pe care n-ar trebui s-o piardă. Armenia are cu două puncte mai mult, dar mai are doar șanse teoretice: ar trebui să bată Grecia acasă, apoi Italia în deplasare. Astfel, cred că va fi un meci de uzură, în care grecii vor juca defensiv și pragmatic iar Armenia va fi mulțumită și cu un eventual rezultat de egalitate. Grecia nu a fost niciodată o echipă spectaculoasă: a marcat mai mult de 2 goluri într-un meci oficial o singură dată în ultimii 4 ani (cu Gibraltar).

pont: Grecia nu pierde și cel mult 5 goluri în meci 1.42


Norvegia - Insulele Feroe

Mi s-a părut că Norvegia are o națională mai bună decât o arată clasamentul, de aceea cred că se va impune destul de clar cu Feroe. Nordicii încă nu au ieșit din cursa pentru locul 2 dar depind și de celelalte rezultate. De reținut că Norvegia va juca în ultimul meci în Malta, deci 6 puncte sunt obligatorii. De altfel, singurele victorii de până acum ale norvegienilor sunt chiar cu Feroe și Malta.

pont: Norvegia câștigă la cel puțin 2 goluri diferență 1.35


România - Suedia

Cu toate problemele pe care le avem, să nu uităm că România este una dintre puținele echipe care au marcat în absolut fiecare partidă jucată până acum în preliminarii! Suedia, la rândul ei, a primit gol de la fiecare adversar până acum, în afară de Feroe și Malta.

pont: România înscrie 1.4


Elveția - Georgia

Elveția e o echipă pragmatică, care obține rezultatele așteptate fără să impresioneze, așa cum s-a întâmplat chiar și cu Georgia, în deplasare, când a câștigat cu 2-0. Situația e destul de strânsă în această grupă, în care chiar și Georgia mai are șanse teoretice. Elveția are nevoie de victorie și cred că o va obține, însă nu mă aștept neapărat la un festival de goluri.

pont: Elveția câștigă și nu se înscriu mai mult de 5 goluri 1.26

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Armenia vs Grecia
Pronostic:
X2 și sub 5.5 goluri
Cota
1.42
Norvegia vs Insulele Feroe
Pronostic:
Norvegia, handicap -1
Cota
1.35
România vs Suedia
Pronostic:
gol marcat România
Cota
1.40
Elveția vs Georgia
Pronostic:
1 și sub 5.5 goluri
Cota
1.26
Cota finala: 3.38
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro