Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.50

Superbet

Elvetia - Georgia

Elvetienii au nevoie de victorie pentru a ramane in cursa pentru calificare. Stilul de joc ultraofensiv practicat de elvetieni si valoarea slaba a adversarului sugereaza o partida intr-o singura singura directie si cu multe goluri. Voi miza pe cel putin 3 goluri in acest meci.

cota2.ro

Spania - Malta

Un meci de "antrenament" pentru spanioli, singura incertitudine fiind scorul cu care va invinge Spania. S-a vazut de mai multe ori ca spaniolii nu forteaza in meciurile fara miza, deaceea eu voi miza pe un pariu cu multe variante realizabile acoperite.

Bosnia H. - Italia

Bosniacii nu mai au sanse de calificare pe cand italienii sunt calificati deja. Probabil va fi un meci de ambitie pentru gazde de a scoate un rezultat bun in fata nationalei Italiei care va juca relaxata, sansa sa vedem macar doua goluri fiind mare.

Romania - Suedia

Un pariu pus relativ cu sufletul, insa cred ca putem sa facem un meci bun si sa castigam in fata Suediei, care nu este o nationala de speriat. Probabil va fi un meci echilibrat si dur favorabil cartonaselor. Am ales sa mizez pe o varianta dubla, Romania nu pierde.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elvetia vs Georgia
Pronostic:
3+
Cota
1.60
Spania vs Malta
Pronostic:
TG 3-6
Cota
1.50
Bosnia H. vs Italia
Pronostic:
2+
Cota
1.25
Romania vs Suedia
Pronostic:
1X
Cota
1.50
Cota finala: 4.50
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro