Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.32

BETANO

1. Rusia-Belgia

  • Un meci interesant și spectaculos între primele doua echipe din clasament. DC zic asa? Pai din doua motive foarte clare. Ambele sunt într-o forma de invidiat, numai victorii pe linie iar în meciurile directe s-au înscris mereu foarte multe goluri. Avem toate ingredientele pentru a-l juca fără emoții la goluri.

2. Austria - Macedonia de Nord

cota2.ro

  • Aici avem un meci între ocupanta locului 2 Austria și ocupanta locului 3 Macedonia de Nord. Voi merge solist pe Austria pentru ca joaca acasă și are nevoie de cele 3 puncte, ar putea-o egala pe Polonia și ptr ca este echipa mult mai buna din orice punct de vedere. S-au mai întâlnit o singura data în Iunie unde Austria în deplasare s-a impus cu 4-1.

3. Croația-Slovacia

  • Ultimul meci de pe bilet este unul foarte important pentru ambele echipe. Croația este pe prima poziție dar doar la 2 puncte de Ungaria iar Slovacia pe locul 3 cu 10 puncte. Prin urmare Croația trage sa rămână pe prima poziție iar Slovacia pe locul 2.De aceea și cota de 1.47 ptr Croația în condițiile în care joaca acasă. În septembrie Croația s-a impus cu 4-0 în deplasare asa ca,în seara asta voi merge solist pe gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rusia vs Belgia
Pronostic:
P1. 5g/meci
Cota
1.26
Austria vs Macedonia de Nord
Pronostic:
1
Cota
1.25
Croația vs Slovacia
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 2.32
Profit: 7.92
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro