Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Uruguay

NetBet

Argentina vs Uruguay


cota2.ro

Un meci amical tare inainte de calificari, venit in urma unui ”clash” de zile mari (n.a. Brazilia - Argentina), presarat cu ocazii multe de gol, dar incheiat cu o victorie la limita a argentinienilor si cu goluri putine.


Scaloni a declarat ca unii jucatori sunt obositi si s-ar putea sa vedem schimbari in primul 11, mai ales ca trebuie sa vada ce solutii are si pe banca de rezerve.

Aguero si Dybala nu au pornit titulari in meciul contra Braziliei, dar s-ar putea ca Scaloni sa joace cu unul dintre ei, alături de Messi si Lautaro.


Uruguay a ales un adversar mai facil in ultimul joc amical, vecina Ungaria, care a si marcat in duelul pierdut cu 2-1 in fata sud-americanilor.


Faptul ca zvonurile au pornit de 2 zile ca antrenorul Argentinei va incerca si alti jucatori in duelul cu Uruguay, cotele au urcat drastic pe victoria acestora. Cavani si Suarez, pachetul ofensiv probabil va avea drum mai usor catre poarta aparata de Andrada, jucator ce face parte din echipa lui Boca Juniors cu 5 goluri primite in 13 meciuri.


Ce se poate prefata la acest meci? Tensiune? probabil ca da, dar nu la scorul de 0-0, asta e clar. Ambele echipe vin cu loturi foarte bune cu jucatori de top, iar liniile de atac ale ambelor echipe s-ar putea sa conteze mult in acest meci de pregatire.


Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Argentina vs Uruguay
Pronostic:
PESTE 2.00 GOLURI (HANDICAP ASIATIC)
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 4.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro