Ponturi Pariuri Fotbal Sheffield Utd. vs Manchester Utd

UNIBET

Sheffield Utd. vs Manchester Utd


cota2.ro

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul diavolilor a confirmat inca o data faptul ca sunt numai putin de 6 jucatori importanti indisponibili pentru acest joc: Scott McTominay Marcos Rojo, Diogo Dalot, Eric Bailly, Paul Pogba și Timothy Fosu-Mensah.


3 jucatori importanti sunt asteptati sa revina in schema in tabara oaspete, Nemanja Matic, Luke Shaw și Axel Tuanzebe, dar posibil ca Solskjaer sa il introduca in primul 11 doar pe Matic, avand probleme serioase in contruirea unei linii de centru la mijlocul terenului,


Singurul absent important pentru gazde este portarul titular, venit prim imprumut de la Manchester si care nu va putea apara poarta lui Sheffield, insa portarul de 29 de ani Moore o solutie destul de sigura.


Manchester United are in fata un adversar destul de dificil, gazdele avand meciuri foarte bune in picioare, neviind invinsi in ultimele 5 etape, iar Liverpool cu greu a castigat printr-un singur gol pe terenul lor.


Atentie, diavolii au castigat un singur meci pe teren strain in fata unei echipe modeste precum Norwich, iar Sheffield nu a pierdut in fata unei adversare mult mai bine cotata, tinand piept lui Tottenham si remizand acasa la ei, iar pe Arsenal a reusit să o invingă pe teren propriu.


Va fi poate un meci decisiv pentru antrenorul lui Manchester, un posibil esec creand un bun motiv pentru aducerea lui Pochettino, antrenorul demis de Tottenham.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sheffield Utd. vs Manchester Utd
Pronostic:
1X
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: 2.28
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro