Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.71

Superbet

Roma vs Brescia


cota2.ro

Desi Brescia e in cadere libera cu 4 infrangeri la rand in ultimele 5 jocuri, antrenorul lanternei rosii in seria A, Fabio Grosso a luat decizia de a-l lăsa pe Mario Balotelli la vatră pentru confruntarea de Stadio Olimpico. Astfel Mario se alătură listei de indisponibili importanti de la echipa oaspete: Daniele Dessena (accidentat) și Mateju (cartonas rosu).


Cu o victorie Roma poate trece peste Lazio in clasament (pe pozitia a 3-a), care are un meci greu in deplasare la Sassuolo.


Gaz Metan vs Botosani


Duel echilibrat in Liga 1 din Romania acolo unde ambii antrenori au pretentii mari in obtinerea unui rezultat bun (Gazul să-și pastreze locul in playoff, iar Botosaniul să traga pentru unul). Desi se afla pe locul 6, ultimul de playoff, Gazul nu a mai vazut victoria de 5 jocuri consecutive, iar lipsa formei bune se vede in goluri putine marcate.


In ultimele 5 din 5 meciuri ale mediesenilor (in toate competitiile) au fost inregistrate sub 2.5 goluri, iar in jocurile din deplasarea ale botosanenilor nu s-au inregistrat mai mult de 3 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roma vs Brescia
Pronostic:
1 solist
Cota
1.35
Gaz Metan vs Botosani
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.27
Cota finala: 1.71
Profit: 2.13
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro