Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.66

Superbet

Valencia - Chelsea


cota2.ro

Liliecii pornesc rau din prima in aceasta confruntare foarte importanta din cauza problemelor de lot. Valencia a parut o echipa obosita in intalnirea cu Betis, desi au deschis scorul primii, au pierdut frustrant in minutele de prelungire.

Pe langa lista mare de accidentati, Guedes s-a resimtit in ultimul meci si este incert pentru acest joc, la fel de improbabile vor fi prezentele lui Garay si ale lui Denis Cheryshev.


De partea cealalta, Frank Lampard va opta in linia ofensiva pe prezenta lui Tammy Abraham in acest meci, jucator care a spus ca va da totul pe teren, fiind cel mai important meci din cariera lui la Chelesa.


Slavia Praga - Inter


Dortmund a avut un noroc imens pentru acel 0-2 pe terenul cehilor, la fel si Inter care pe teren propriu nu a reusit victoria contra Slaviei.


Totusi Conte a promis un ”newborn” al Interului in duelul contra cehilor si a precizat ca e foarte multumit de chimia dintre Lautaro și Lukaku, acest lucru fiin dovedit in meciurile din campionat. Interistii au marcat in ultimele 9 deplasari din toate competitiile (ucl si campionat), iar Slavia a primit de fiecare data gol acasa in jocurile din UCL.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Valencia vs Chelsea
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.00
Slavia Praga vs Inter
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 1.50
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro