Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Bournemouth

Superbet

Crystal Palace - Bournemouth


cota2.ro

Crystal Palace info&stats

Crystal primeste vizita celor de la Bournemouth cu un moral bun, dupa victoria din deplasare la Burnley. Adversara de astazi nu se compara cu cele 3 echipe pe care le-a intalnit Crystal pe teren propriu, precum Man. City, Liverpool si Leicester, confruntari din care nu au acumulat niciun punct.

Crystal Palace se va putea bucura de prezenta si forma buna a lui Zaha, iar ca absente sunt ceva probleme in zona defensiva: Gary Cahill accidentat la genunchi in victoria cu Burnley, Ward si Scott Dan.



Bournemouth Info&stats

Echipa antrenata de Eddie Howe va duce lipsa a 7 jucatori pentru aceasta confruntare iar ca absente importante sunt: Joshua King (12 aparitii, 3 goluri si 2 assisturi), fundasul Adam Smith,


Doar Callum Wilson conteaza in fazele de atac. Balanta intre cei doi atacanti ai oaspetilor, Solanke si Callum, inclina complet spre al doilea care are 5 goluri marcate, fata de Solanke care inca nu a regasit bucuria vreunei reusite.


Oaspetii au un singur punct acumulat in ultimele 5 deplasari si cred ca astazi fara King in atac, grupul Solanke&Callum va avea un traseu destul de greu spre poarta aparata de Guaita.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Crystal Palace vs Bournemouth
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro