Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.90

BETANO

1. Napoli-Genk

  • Napoli are șansa în seara asta sa câștige grupa dacă Liverpool se încurcă cu Salzburg. Înainte de ultimul meci din grupa Liverpool are 10 puncte, Napoli 9 iar Genk un singur punct. În singurul meci direct pana acum cele doua au scos doar un 0-0 după un meci foarte echilibrat. Cred ca în seara asta Napoli va câștiga partida ptr ca are avantajul de a juca acasă și ptr ca este mult mai motivata.

2. Chelsea-Lille

cota2.ro

  • La fel un meci foarte important pentru gazde. Au 8 puncte la egalitate cu locul 2 Valencia și la 2 puncte de prima poziție Ajax. Lille este pe ultimul loc doar cu 1 punct. Prin urmare, pentru a se califica mai departe Chelsea este obligata sa câștige partida si de aceea aleg fără prea multe argumente direct solist.

3. Dortmund - Slavia Praga

  • Inainte de ultima partida din grupa Dortmund are 7 puncte, se afla pe locul 3 iar Slavia pe ultimul loc cu 2 puncte. Dacă Slavia nu are de ce sa se agite ptr acest meci, Dortmund este clar motivata sa câștige partida pentru ca ar avea șansa să se califice mai departe. Și acest meci îl voi juca solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Napoli vs Genk
Pronostic:
1
Cota
1.21
Chelsea vs Lille
Pronostic:
1
Cota
1.22
Dortmund vs Slavia Prague
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 1.90
Profit: 5.40
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro