Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

BETANO

1. Roma-Torino

  • Roma are un meci greu în seara asta cu o echipa foarte bună chiar dacă în clasament ocupa poziția 11.In ultimul meci direct jucat tot asa acasă Torino a reușit sa înscrie de 2 ori. Din punct de vedere al formei Roma este clar peste(în ultimele meciuri are 3 victorii și 2 remize pe când Torino doar 2 victorii în rest înfrângeri ). Prin urmare cred ca vom avea faze la ambele porți și un pariu pe cornere zic eu ca este pronosticul corect.

2. Olympiakos - Panathinaikos

cota2.ro

  • In Grecia avem un meci între ocupanta locului 2 Olympiakos și ocupanta locului 7 Panathinaikos. Ambele sunt într-o forma buna și în meciurile directe mai mult au remizat. Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat chiar dacă Olympiakos este clar favorita la casele de pariuri și prin urmare aleg doar o varianta la cornere.

3. Sporting-Porto

  • Si în Portugalia avem un meci puternic. Avem un meci între ocupanta locului 2 Porto și ocupanta locului 3 Sporting. Ambele echipe sunt într-o forma bună iar meciurile directe mereu au fost unele jucate de care pe care. Interesant este faptul ca în meciurile directe nu s-au înscris de regula multe goluri. Nici în seara asta nu cred ca vom vedea prea multe goluri și de aceea aleg sa merg în Under.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Roma vs Torino
Pronostic:
Torino P2. 5 cornere
Cota
1.28
Olympiakos vs Panathinaikos
Pronostic:
P6 cornere
Cota
1.30
Sporting vs Porto
Pronostic:
S3. 5g/meci
Cota
1.30
Cota finala: 2.16
Profit: 5.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro