Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

BETANO

1. Atalanta - Parma

  • Chiar dacă cotele sunt foarte dezechilibrate eu cred ca vom avea un meci foarte echilibrat pentru ca întâlnim doua echipe apropiate în clasament care sunt cam în aceeași forma. Acum, in meciurile directe este adevărat ca Parma din 2014 nu a mai reușit sa câștige. Asa ca o dubla pe gazde și un Under eu zic ca este pronosticul corect.

2. Juventus - Cagliari

cota2.ro

  • In primul rand trebuie sa ținem cont ca Cagliari are probleme în lot având câțiva jucători indisponibili. Din punct de vedere al formei clar gazdele sunt peste chiar dacă vin după o înfrângere acasă iar de meciurile directe nu cred ca are rost sa amintesc ca Cagliari nu a mai reușit sa fure un punct din 2015.O sa joc o dubla pe Juventus și un Under chiar dacă știu ca e prea puțin.

3. Napoli-Inter

  • Si de la 21.45 avem meciul serii. Un meci fără discuții interesant cu multe faze la ambele porți. Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat chiar dacă este totuși o diferență între cele doua. Napoli vrea sa prindă un loc de Europa iar Inter vrea sa se distanțeze de locul 2.Prin urmare voi merge o varianta la goluri ptr ca nu cred ca vreuna din ele va înscrie de 3 ori.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs Parma
Pronostic:
1x & S5. 5g/meci
Cota
1.25
Juventus vs Cagliari
Pronostic:
1x&S5.5g/meci
Cota
1.20
Napoli vs Inter
Pronostic:
Niciuna nu înscrie 3 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro