Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.86

BETANO

1. Eupen-Charleroi

  • Al doilea loc din clasament Charleroi întâlnește locul 13 Eupen care în 21 de etape nu a acumulat decât 19 puncte. De forma nu are rost sa mai vorbim asa ca o dubla pe oaspeți zic eu ca este pronosticul corect.

2. Augsburg-Dortmund

cota2.ro

  • Un meci în care ma aștept sa vedem multe goluri ca drept dovada și cota mica pe GG la casele de pariuri. În ultimele 5 meciurile directe, cel mai mic scor a fost 1-1 și de fiecare data au înscris ambele. De ce sa nu fie și astăzi la fel?

3. M. Haifa-Nes Tziona

  • Un meci din Israel pe care îl voi juca solist pentru ca întâlnim locul 2 și penultimul loc. Și nu numai din acest motiv ci și pentru ca Haifa este într-o forma foarte bună și are avantajul de a juca acasă.

4. Lazio-Sampdoria

  • Inca un solist pe care îl voi juca astăzi. Lazio este într-o forma foarte bună și acasă joaca foarte bine, are 6 victorii la rand. Cu 3 puncte astăzi s-ar putea apropia de primele 2 locuri. Chiar dacă Sampdoria vine după un rezultat foarte bun(5-1 în fata Bresciei) nu cred ca poate fura vreun punct astăzi.

5. Alanyaspor - Kayserispor

  • Ultimul meci pe ziua de azi l-am ales din Turcia. Gazdele, zic eu ca au un meci ușor acasă cu o echipa care nu a mai câștigat vreun meci în ultimele 5 întâlniri. Bineînțeles că țin cont și de statististicile din meciurile directe și solistul chiar dacă are o cota foarte mica este indiscutabil.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Eupen vs Charleroi
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Augsburg vs Dortmund
Pronostic:
GG
Cota
1.45
M Haifa vs Nes Tziona
Pronostic:
1
Cota
1.22
Lazio vs Sampdoria
Pronostic:
1
Cota
1.40
Alanyaspor vs Kayserispor
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 3.86
Profit: 14.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro