Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.95

BETANO

1. Ibiza Eivissa-Barcelona

  • Ibiza echipa de pe locul 3 în Segunda Division întâlnește în seara asta în Cupa pe Barcelona echipa de pe prima poziție din LaLiga. Cred ca nu are rost sa scriu mai multe, diferența dintre ele fiind foarte mare. Pentru ca avem o cota foarte mica pe solist voi alege o varianta la goluri.

2. Volos-AEK

cota2.ro

  • Alt meci simplu din punctul meu de vedere. AEK se afla pe poziția a 3a cu 34 de puncte iar Volos pe locul 11 cu 22 de puncte. Din punct de vedere al formei sunt cam în aceeași situație (ambele au doar câte 2 victorii în ultimele 5 meciuri jucate în rest remize și înfrângeri). S-au mai întâlnit pana acum de 3 ori și de fiecare data a câștigat AEK.Prin urmare o sa merg un DNB pe ea.

3. Charlton-Fulham

  • In primul rand e de precizat ca Charlton are mari probleme de lot(9 jucători accidentați). Din punct de vedere al formei sta foarte rău, nu a mai câștigat de 5 meciuri, a reușit o singura remiza un 2-2 cu West Brom. Fulham pe de alta parte în ultimele meciuri nu are decât o înfrângere în rest victorii pe linie. Și cum Fulham în meciurile directe mai mereu a înscris voi merge în seara asta gol marcat. Cred ca este o varianta cât de cât safe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ibiza Eivissa vs Barcelona
Pronostic:
Barcelona 2+
Cota
1.28
Volos vs AEK
Pronostic:
Dnb2
Cota
1.22
Charlton vs Fulham
Pronostic:
Fulham gol pana în min 80
Cota
1.25
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro