Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 1.87

BETFAIR SPORTSBOOK

Panathinaikos primeste vizita echipei Asvel Lyon Villeurbane. Grecii arata o forta incredibila in acest sezon si drept dovada stau statisticile care o pozitioneaza pe locul 3 in topul celor mai bune echipe marcatoare in Euroliga. Francezii sunt probabil surpriza acestui sezon. Cel putin asa au fost pe inceput de sezon cand au obtinut cele mai bune rezultate. Totusi pentru a sta in top in Euroliga trebuie sa fii constant si ma tem ca acest lucru nu se va intampla pentru Asvel. Merg pe victoria echipei Panathinaikos. As merge si la sub 76,5 total puncte in meci pentru Asvel, dar cred ca victoria gazdelor este ceva mult mai probabil si fara surpriza.

Pronostic: Panathinaikos castiga (1x2)

cota2.ro


Barcelona intalneste Crevna Zvezda pe teren propriu unde se simte confortabil. Mirotic s-a integrat perfect pentru gazde si este jucatorul inalt care nu se fereste sa arunce de la mare distanta, dar nici sa ia actiuni de unul singur. Cu Mirotic in teren cred ca Barcelona poate sa spere chiar in a juca finala Euroligii anul acesta. De cealalta parte, sarbii au o echipa surprinzatoare unde chimia dintre ei se simte. Vor incerca sa castige meciul pentru ca inca spera la un loc in primele opt, respectiv calificarea in play-off-ul Euroligii. Merg cu incredere pe mana Barcelonei.

Pronostic Barcelona Castiga (1x2)


Kerber O intalneste pe Hon P. numarul 139 in clasamentul WTA. Nu stiu nimic despre Hon. Merg pe intuitie si pe faptul ca am vazut-o pe Kerber jucand in primul tur la Australian open si a facut un meci bun contra italiencei debutante in acest grand slam.

Pronostic: Kerber castiga


Halep o intalneste pe britanica Dart. Este o intalnire dezechilibrata. Totusi Halep are cota 1.1 sa castige. Eu merg pe mana romancei sa castige primul set. Halep se simte bine la Australian open si are sanse sa faca un meci bun in care sa castige fara sa cedeze vreun set.

Pronostic: Halep castiga primul set.


Sa avem noroc!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Panathinaikos vs Asvel Lyon Villeurbane
Pronostic:
1
Cota
1.14
Barcelona vs Crevna Zvezda
Pronostic:
1
Cota
1.16
Hon P vs Kerber A
Pronostic:
2
Cota
1.20
Dart H vs Halep S
Pronostic:
Primul set Halep S
Cota
1.18
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro