Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.78

UNIBET

Dallas a jucat in Oklahoma azi noapte si a castigat clar iar in aceasta noapte gazduieste o echipa imprevizibila a celor din Phoenix insa doar oboseala e principalul factor care i-ar putea impiedica sa castige.


cota2.ro

Bucks revine acasa dupa calatoria din Franta, acolo unde a trecut de Hornets in jocul pe care trebuia sa-l joace inafara Americii iar acum dazduiesc o echipa a vrajitorilor aflata la al4lea joc in deplasare si care vine dupa show-ul din Atlanta, unde au pierdut 133-152.



Cred ca Knicks pot invinge in Charlotte si fara Barrett. Cei din New York traverseaza un moment bun, au si castigat recent cu Nets foarte clar iar ultimele esecuri au fost la limita chiar in fata unor oponenti de calibru pe cand Hornets s-au cam facut de râs in ultima vreme.


Toronto ar trebui sa invinga la o diferenta formata din doua cifre o echipa a Atlantei care are destui jucatori accidentati si cred ca au invatat destul din victoria de saptamana trecuta din Atlanta acolo unde au castigat meciul dupa pauza.



Pelicans a crescut tempoul in ultimele jocuri si e cea mai spectaculoasa formatie in acest moment iar cu revenirea lui Zion Williamson devin un oponent si mai dificil. Azi ar trebui sa invinga in Cleveland fara mari emotii.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Dallas vs Suns
Pronostic:
1
Cota
1.42
Bucks vs Atlanta
Pronostic:
Peste 239
Cota
1.74
Hornets vs Knicks
Pronostic:
H2 +6
Cota
1.50
Raptors vs Atlanta
Pronostic:
H1 -9
Cota
1.50
Cavs vs Pelicans
Pronostic:
H2 -6
Cota
1.58
Cota finala: 8.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro