Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.21

BETANO

1. Leeds-Wigan

  • Prima poziție din Championship Leeds întâlnește pe teren propriu o echipa din fundul clasamentului, echipa de pe locul 22 care are după 29 de etape doar 26 de puncte. În meciul tur în deplasare Leeds s-a impus cu 2-0. În momentul de fata din punct de vedere al formei ambele sunt cam în aceeași situație dar pentru ca joaca acasă, pentru ca este totuși echipa mai buna voi merge solist pe Leeds.

2. M. Haifa-Saba

cota2.ro

  • In Israel în etapa 21 avem un meci unde nu ar trebui sa avem mari emotii. M. Haifa se afla pe locul 2 cu 46 de puncte iar Saba pe locul 12 cu 17 puncte. Din punct de vedere al formei nu cred ca are rost sa vorbim (Haifa aproape numai victorii pe când Saba numai înfrângeri în ultimele partide). Și în ultimele 4 meciuri directe Haifa s-a impus. La fel o sa joc solist acest meci.

3. Genk-Charleroi

  • Un meci foarte echilibrat cu siguranță. Întâlnim echipele de pe locurile 5 și 6 care produc foarte multe goluri în meciurile directe. Cel puțin din 2017 în meciurile directe mereu am avut GG. De aceea nu voi alege vreun solist și voi merge un Over la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds vs Wigan
Pronostic:
1
Cota
1.38
M. Haifa vs Saba
Pronostic:
1
Cota
1.25
Genk vs Charleroi
Pronostic:
P1. 5g/meci
Cota
1.28
Cota finala: 2.21
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro