Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.11

BETANO

Biletul de Weekend


cota2.ro

1. West Brom-Luton


In etapa 30 în Championship avem un meci simplu din punctul meu de vedere. West echipa de pe locul 2 întâlnește ultima clasata,o echipa care a primit pana acum 63 de goluri. West este la 2 puncte de Leeds asa ca cele 3 puncte puse în joc sunt foarte importante. O sa joc fără discuții solist pe gazde.


2. Dortmund - Union Berlin


Gazdele cu 36 de puncte se afla în acest moment în clasament pe locul 4 iar Union cu 23 de puncte pe locul 11.La fel o sa merg solist pe gazde pentru ca sunt mai în forma și pentru ca echipa adversa au mari probleme de lot. Cu o victorie astăzi ar putea urca în clasament asa ca solistul zic eu ca este pronosticul corect.



3. Feyenoord-Emmen


In primul rand trebuie precizat ca și în acest meci oaspeții au probleme de lot(au 6 jucători improbabili). Feyenoord se afla pe locul 3 cu 37 de puncte iar Emmen pe 12 cu 22 de puncte. Pentru a rămâne pe un loc de Europa League cele 3 puncte sunt foarte importante mai ales ca joaca acasă cu o echipa mult mai slaba.


4.Luzern-Young Boys


In Etapa 20 în Super Liga Elveției avem un meci între prima clasata Young și echipa de pe locul 8 Luzern. După 19 etape Young are 41 de puncte la 3 puncte de locul 2 iar Luzern 21 de puncte. Ambele sunt într-o forma bună, vin după 2 victorii și de aceea ma gândesc ca vom avea un meci echilibrat.


5.Club Brugge-Antwerp


Maine de la 15.30 avem meci interesant de jucat în Belgia. Întâlnim doua echipe care înscriu multe goluri în meciurile directe. În clasament Club Brugge ocupa prima poziție iar Antwerp poziția 3.Cred ca vom avea goluri de ambele părți și de aceea aleg o variantă la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
West Brom vs Luton
Pronostic:
1
Cota
1.35
Dortmund vs Union
Pronostic:
1
Cota
1.25
Feyenoord vs Emmen
Pronostic:
1
Cota
1.25
Luzern vs Young Boys
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Club Brugge vs Antwerp
Pronostic:
P1. 5g/meci
Cota
1.21
Cota finala: 3.11
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro