Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.62

UNIBET

Biletul Saptamanii


cota2.ro

Salut baieti,saptamana asta nu avem cine stie ce oferta.Avem multe cupe dar stim prea bine cat sunt de periculoase.Am gasit totusi 5 meciuri pe care le voi juca cat mai simplu dar cum in ultimul timp surprizele sunt la ordinea zilei vedem cat sunt de sigure.


Astazi Fcsb are un meci destul de simplu din punctul meu de vedere si cum Cfr s-a incurcat ar trebui sa profite si sa puna mana pe cele 3 puncte.Cred ca vor inscrie inca de la pauza.


Maine in Liga 1 in Anglia ,Peterborough are la fel un meci simplu cu penultima echipa din clasament,o echipa pe care a tot batut-o in ultimul timp.Pentru ca este intr-o forma excelenta,are meci acasa si ar putea sa urce pe pozitia a doua o sa merg direct solist gazde.


Dortmund are meci acasa cu Frankfurt echipa de pe locul 9 ,un meci destul de interesant si cu multe goluri asa cum ne-au obisnuit in meciurile directe.In ultimele 5 doar intr-un singur meci s-au inscris mai putin de 3 goluri.Prin urmare o sa merg si eu pe o varianta la goluri.


Milan-Juventus se intalnesc in semifinalele cupei Italiei.Chiar daca Juventus este favorita la calificare nu o sa merg solist ,este un meci de cupa si stim foarte bine ca putem avea parte de surprize.Clar vom avea multe ocazii la poarta,multe ocazii de gol si de aceea aleg sa merg pe o varianta la cornere.


Ultimul meci l-am ales din Portugalia.Porto intalneste acasa o echipa mult mai slaba cu care a scos surprinzator in tur doar un 1-1.Surprinzator pentru ca a avut o posesie mai buna,mai multe ocazii si suturi pe poarta.Clar este favorita sa mearga mai departe si cred ca vor castiga la handicap meciul.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Peterborough vs Southend
Pronostic:
1
Cota
1.30
Dortmund vs Frankfurt
Pronostic:
Dortmund 2+
Cota
1.25
Milan vs Juventus
Pronostic:
Juventus P3.5cornere/meci
Cota
1.30
Porto vs Academico Viseu
Pronostic:
Porto 0-1 Handicap
Cota
1.34
Fcsb vs Acdemica Clinceni
Pronostic:
Fcsb 2+
Cota
1.28
Cota finala: 3.62
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro