Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Kiev u19 vs Dinamo Zagreb u19

UNIBET

EUROPA: UEFA Youth League - Play-off - 1/16-finale de la ora 17:00

Din. Kiev U19 fiind calificata in Uefa Youth League a jucat doar play off-uri tur si retur contra celor de la Shkendija si Paok fiind acum calificati in 1/16 . Juniorii din Kiev au aratat un joc excelent , posesie si determinare. Chiar si in momentele dificile , la Paok au fost condusi cu 2-0 in minutul 23 , ucrainienii reusind sa egaleze pe finalul partidei . Au cativa tineri talentati care promit un viitor incantator.

Din. Zagreb U19 vine din grupele Champions league Youth , lasand acasa pe juniorii de la Manchester City si Sahtior . Cu 11 pct adunate in aceasta grupa golaveraj 6-5 , Dinamo Zagreb a aratat un joc destul de bun reusind sa invinga pe juniorii lui City si chiar sa remizeze pe terenul lor 2-2. Tinerii croati in deplasare au reusit sa obtina 2 pct , remiza cu City si cu Sahtior , fiind invinsi in ultimul meci de Atalanta 2-0.

cota2.ro


Casele de pariuri au inceput deja sa scada cota lui Dinamo Zagreb , din punctul meu de vedere va fi un meci greu pentru ei , cred ca o remiza in 90 de minute nu ar fi un esec.


Pont : Dinamo Kiev u19 - Dinamo Zagreb u19 -- Pauza sau final X cota 1.70


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Dinamo Kiev u19 vs Dinamo Zagreb u19
Pronostic:
Pauza sau final X
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro