Ponturi Pariuri Tenis Dimitrov vs Auger Aliassime

BETANO

ATP - SIMPLU: Rotterdam (Olanda), suprafață dură (sală)


La ora 22:00 avem un meci destul de interesant intre bulgarul Dimitrov (ATP 22) si canadianul Auger Aliassime (ATP 21) .

cota2.ro

Amandoi inainte de acest turneu au participat la turneul de la Montpellier , ambii avand rezultate destul de slabe.

Bulgarul a fost eliminat in primul tur de francezul Barrere (ATP 90) cu scorul de 1-2 dupa 2 ore jumate , iar tanarul canadian a fost invins in turul 2 de catre Herbert(ATP 78) scor 2-0.

Dimitrov a inceput bine turneul de la Rotterdam , o victorie in minim de seturi contra favoritului nr 8 Shapovalov ,intr-un meci de 90 de minute. Shapovalov in ultima perioada nu este deloc motivat , multe erori nefortate , are minim 4-5 duble in fiecare joc.

Auger Aliassime s-a chinuit destul de mult cu Struff (ATP 34) in primul meci din Olanda , meciul a tinut fix 2 ore. Serviciul canadianului in multe momente l-a salvat , la finalul partidei avand un procent de peste 74% pe prim serviciu iar 72% puncte castigate pe prim serviciu.

Cei 2 jucatori s-au mai intalnit o singura data dar pe suprafata iarba , canadianul reusind victorie in minim de seturi.

Dimitrov este un jucator imprevizibil , nu poate sa-si mentina ritmul pe tot parcursul turneului , a intalnit un adversar intr-o perioada slaba . Nu cred ca Dimitrov poate castiga meciul din aceasta seara in minim de seturi.


Pont : Auger Aliassime castiga minim un set cota 1.50 Betano


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dimitrov vs Auger Aliassime
Pronostic:
Auger Aliassime castiga minim un set
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro