Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Biletul de weekend


cota2.ro

1. Norwich-Liverpool

  • Începând cu ora 19.30, Liverpool prima clasata cu 73 de puncte întâlnește ultima clasata care are doar 18 puncte. Prin urmare întâlnim doua echipe foarte diferite, din orice punct de vedere și nu cred ca e cazul de prea multe argumente. 2 solist este pronosticul meu.

2. Leipzig-Bremen

  • Locul 3 în clasament la egalitate cu Dortmund, întâlnește astăzi penultima echipa în clasament Bremen, o echipă într-o forma slaba pe care a bătut-o în tur în deplasare cu 3-0.Pentru ca are nevoie de cele 3 puncte și pentru ca joaca acasă voi merge solist gazde.

3. Koln-Bayern

  • Iar un meci simplu din punctul meu de vedere. În primul rand Koln are probleme de lot și ii va fi greu sa tina piept unei echipe foarte puternice cum este Bayern. În al doilea rand dacă ne uitam pe statistici nu prea au reușit sa fure puncte în meciurile directe. Bayern în acest moment este la doar 1 punct de locurile 2 și 3 și prin urmare punctele sunt obligatorii chiar dacă joaca în deplasare. Voi juca solist și acest meci.

4. Juventus - Brescia

  • Juventus a căzut pe locul 2 la egalitate de puncte cu Inter și acum are meci cu penultima clasata. Nu cred ca se pune problema de învingătoare ci doar câte goluri va înscrie Juventus. Ultimele 2 meciuri le-a câștigat cu 2-1 și de aceea tind sa cred ca vom avea parte de goluri. Voi merge solist acest meci dar și un Over la goluri. (1 & P1. 5g/meci)

5. Dinamo-Fcsb

  • Un meci foarte important pentru Fcsb în lupta pentru titlu. Dinamo este matematic în PLAY OUT dar asta nu contează într-un meci contra lui Fcsb. Orgoliile sunt foarte mari și asta face ca meciurile directe sa fie de care pe care. Cred ca vom avea parte și de multe cartonase dar și de multe faze la poarta. De aceea am ales o varianta la cornere.(P 7.5 cornere /meci)

6. Real Madrid - Celta Vigo

  • In Spania avem un meci foarte interesant. Zic asta pentru ca Celta Vigo are nevoie de puncte pentru a se distanta de zona roșie iar Real Madrid de a se distanta de Barcelona. Din punct de vedere al formei și al statisticilor în meciurile directe Real Madrid este mult peste si pentru ca joaca și acasă clar o face favorita. O sa merg o dubla pe gazde și un Over la goluri(1x & P1. 5)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Biletul de weekend
Cota
4.45
Cota finala: 4.45
Profit: 20.70
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro