Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Liverpool

Fortuna

EUROPA: Liga Campionilor - Play-off - 1/8-finale pe Stadion: Wanda Metropolitano


Un meci destul de echilibrat de ambele parti , intre cei mai buni antrenori ai momentului , Simeone si Klopp .

cota2.ro


Atletico Madrid , in campionat merg destul de slab fata de sezonul precedent la o diferenta de 13 pct de liderul La Liga , Real Madrid. Simeone nu se poata baza pe 3 jucatori foarte importanti Herrera , Joao Felix si Trippier fiind accidentati. Cu sanse destul de slabe pentru a putea castiga campionatul , singurul obiectiv al spaniolilor le-a ramas Liga Campionilor.

Simeone este un antrenor destul de capabil pentru a putea pregatii acest meci in favoarea lui atat timp cat joaca pe Wanda Metropolitano.


Liverpool a rezolvat obiectivul in Premier League fiind deja campioana , acum le mai ramane apararea trofeului european . Klopp nu se poate baza pe Shaqiri , in rest avand tot lotul disponibil. 

Cred totusi, Klopp a exagerat in ultimile partide , bazandu-se mereu pe aceeasi echipa , si in meciul din weekend contra celor de la Norwich , Klopp a folosit lotul complet. Echipa a reusit sa castige cu 1-0 , un meci chinuit cu ultima clasata .Cred ca oboseala isi va spune cuvantul in meciul de azi . Sa nu uitam anul trecut Liverpool a fost infranta cu 3-0 de Barcelona pe Camp Nou, revenind cu victorie pe teren propriu cu 4-0 . 

Casele de pariuri deja au crescut cotele la goluri ajungand la 2.50 la over 2.5 goluri . Chiar si in cazul unei infrangeri la o diferenta de 1 gol , nu cred ca va fi un esec mare pentru Liverpool , concentrandu-se apoi pe meciul din retur.


Pont Atletico Madrid Castiga meciul 3.55 Fortuna

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Atletico Madrid vs Liverpool
Pronostic:
Atletico Madrid Castiga meciul
Cota
3.55
Cota finala: 3.55
Profit: 25.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro