Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Valencia

UNIBET

EUROPA: Liga Campionilor - Play-off - 1/8-finale


Pe Stadio Giuseppe Meazza vor fi peste 50.000 de suporteri italieni care isi vor incuraja echipa. Atalanta la prima participare in UCL , reusind sa se califice dintr-o grupa accesibila , intalneste in aceasta seara pe gruparea lui Celades , Valencia.

cota2.ro

Atalanta in grupele UCL inafara de Manchester City , celelalte 2 echipe Dinamo Zagreb si Sahtior sunt cam de acelasi nivel , ba chiar mai slabe ca si valoare de lot . Atalanta si-a jucat foarte bine sansa si a profit de fiecare oportunitate reusind sa marcheze in ultimul meci cu Sahtior.

Valencia a participat intr-o grupa extrem de grea reusind sa se califice de pe prima pozitie . A reusit sa ramana neinvinsa in meciurile din deplasare, singura infrangere fiind pe teren propriu impotriva celor de la Ajax scor 3-0.

Echipe probabile Atalanta – Valencia

Atalanta: Gollini – Toloi, Palomino, Djimsiti – Hateboer, Roon, Freuler, Gosens – Gomez – Ilicic, Zapata

Valencia: Cillessen – Florenzi, Diakhaby, Mangala, Gaya – Torres, Parejo, Kondogbia, Soler – Gomez, Guedes.

In acest meci cred ca experienta ,,liliecilor'' va conta destul de mult , nu cred ca italienii vor risca in acest meci , fiind la prima participare , avand doar tur -retur  , sunt de parere ca se vor gandii sa nu primeasca gol. Lilieci sunt hotarati de a scoate un rezultat bun pe Giuseppe Meazza.

Pont Atalanta- Valencia X2 cota 2.55 Unibet

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs Valencia
Pronostic:
Atalanta- Valencia X2
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro