Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

UNIBET

TURCIA: Super Lig - Runda 23

Fenerbahce ocupa locul 6 dupa 22 de etape cu un total de 38 de pct . Ultimile 3 meciuri au aratat o forma destul de slaba infrangere contra celor de la Trabzonspor si Ankaragucu si remiza pe teren propriu cu Alanyaspor. Pe teren propriu in 10 etape au un golaveraj destul de bun 7V-2E-1I. 

Galatasaray cu ultimile 5 meciuri castigate au reusit sa urce pe pozitia 4 la 3 pct de liderul Trabzonspor. Galatasaray in deplasare are un golaveraj 4V-3E-3I insemnand 15 pct.

cota2.ro

Cred ca se vor marca de ambele parti cel putin cate 1 gol fiind derby , Fenerbahce pe teren propriu joaca destul de bine avand doar o singura infrangere , meciul s-ar indrepta catre o remiza.

 Fenerbahce - Galatasaray Ambele Marcheaza  1.65


WTA - DUBLU: Doha (Qatar), suprafață dură - 1/16-finale

Primele calificari la tenis dublu feminin intre echipa formata din Aoyama Shuko(26) si Shibahara Ena(31) le intalnesc pe chinezoaicele Chan Hao-Ching si Chan Latisha ocupantele locului 15 in clasamentul mondial.

Meciul va fi unul destul de echilibrat surorile Chan fiind intr-o forma foarte slaba in ultima perioada , fara a mai castiga vre-un trofeu , incearca sa revina la forma de altadata .

Cele 4 jucatoare s-au mai intalnit o singura data la Beiing , Aoyama si Shibahara impunandu-se cu 2-0. Totusi cred ca in acest meci surorile Chan vor reusi sa castige minim un set , experienta lor si dorinta de a revenii la o forma buna isi vor spune cuvantul.

Chan H-C. / Chan L castiga minim un set 1.45

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Fenerbahce vs Galatasaray
Pronostic:
Ambele Marcheaza
Cota
1.65
Aoyama S. / Shibahara E. vs Chan H-C. / Chan L
Pronostic:
Chan H-C. / Chan L castiga minim un set
Cota
1.45
Cota finala: 2.39
Profit: 13.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro