Ponturi Pariuri Hochei Shakhter Soligorsk vs Yunost Minsk

UNIBET

Predictie analizata din hochei !!


cota2.ro

Salutare tuturor si o saptamana excelenta sa avem !


Incepem aceasta saptamana cu o predictie analizata din hochei in care imi pun mare incredere , meciul are loc marti 31 Martie la orele 18.30 in Belarus ,Shakhter Soligorsk vs Yunost Minsk


Este finala campionatului de hochei din Belarus si dupa primele doua partide scorul este egal 1 la 1 , ambele partide au fost disputate la Minsk .


In primul meci Yunost au facut spectacol castigand fara emotii cu 5 la 1 iar sambata au pierdut cu 2 la 3 dupa un meci in care au dominat clar dar nu a fost de ajuns .


Maine si miercuri urmeaza doua partide in orasul Soligorsk in care campioana Yunost este nevoita sa castige cel putin un duel pentru a juca meciul decisiv vineri in fata propriilor suporteri la Minsk .


Yunost este actuala detinatoare a titlului de campioana la hochei in Belarus si este super favorita si in aceasta finala .


Cautand un pronostic cotat cat de cat bine pentru a merita un pariu am gasit o varianta excelenta oferita de agentia UNIBET care ne ofera CREARE PARIU pe acest duel .


Am creat un pariu excelent din punctul meu de vedere si anume X2 si peste 3,5 goluri , dupa sase respectiv cinci goluri in primele doua partide este de asteptat sa avem cel putin patru si maine si in acelasi timp este de asteptat sa vedem o replica pe masura din partea campionilor dupa esecul de sambata .

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Shakhter Soligorsk vs Yunost Minsk
Pronostic:
X2 si peste 3,5 goluri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro