Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.68

BETANO

TURKMENISTAN: Yokary Liga - Runda 5

Astazi de la ora 16:30 avem partida de fotbal intre ocupanta locului 4 , Altyn Asyr si liderul campionatului , Ahal.

Cele doua echipe sunt neinvinse dupa cele 4 etape , Altyn Asyr are o victorie cu Merw (2-0) si 3 remize , toate cu scorul de 1-1.

cota2.ro

Ahal este lider cu maxim de puncte dupa 4 etape , avand un golaveraj de 8-0. Doar un singur meci a fost peste 2.5 , castigand cu 3-0 cu ultima clasata , Merw.

Meciul va fi unul destul de echilbrat , apararea oaspetilor functionand foarte bine , fiind singura echipa din campionat care nu a primit gol. In cele 8 partide jucate in total de ambele echipe in campionat , o singura partida a fost peste 2.5 goluri. La acest meci cel mai bun pariu dupa parerea mea este sub 2.5 goluri cota 1.85.

Altyn Asyr - Ahal Sub 2.5 goluri


DOTA 2 WePlay! Pushka League - Season 1 (Europa)

Asazi de la ora 14:00, meci in turneul european de Dota 2 de la Puska League intre OG Seed si Alliance.

OG Seed este satelitul marei echipe OG ,castigatoarea a ultimilor 2 trofee de International Dota 2. In aceasta echipa fac parte jucatori care nu au prins foarte multe meciuri oficiale fiind o mare parte de timp rezerve la echipa ,,mama'' .

OG Seed ocupa ultima pozitie in clasament dupa 3 etape , fiind invinsa de NIP , Team Secret si Nigma. 

OG Seed ocupa locul 25 mondial avand un winrate per total de 43% (20 wins - 22 losses) fiind unul extrem de mic , iar in aprilie a reusit sa castige doar 3/10 meciuri.

Alliance vine dupa 2 victorii cu Team Liquid si OG ambele fiind castigate cu scorul de 2-1 . Alliance ocupa locul 11 mondial cu un winrate de 59% (649 wins / 383 losses) , forma buna aratata la turneul ESL One , le-a dat sperante pentru top 10.

Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data , Alliance reusind sa castige cu scorul de 2-0.

Cu prima sansa la acest meci pornesc clar oaspetii , avand jucatori mult mai valorosi si cu MMR mai mare , avand toti imortale in top 100. Alliance a reusit sa controleze partida cu echipa ,,mama'' OG , acum doua zle , sunt convins ca vor controla si aceasta partida cu usurinta chiar din prima harta.

Alliance castiga meciul 1.45 Betano




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Altyn Asyr vs Ahal
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.85
OG Seed vs Alliance
Pronostic:
Castiga meciul Alliance
Cota
1.45
Cota finala: 2.68
Profit: -3.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro