Ponturi Pariuri Fotbal Shakhter S. vs Isloch

Superbet

In ultimul meci din etapa a 7-a din Belarus, Soligorsk primete vizita celor de la Isloch Minsk.

Dupa 6 etape Shaktar Soligorsk are 2 victorii - 2 egaluri si 2 infrangeri cu 5 goluri marcate si 3 primite, ei ocupand locul 12 cu 8 puncte, in ultima etapa de campionat acestia au astigat 0-2 la Brest. In cursul saptamani Soligorsk a fost la un pas de accederea in finala Cupei Belarusului, dupa ce in meciul tur au pierdut 2-0 in returul jucat la mijlocul saptamani au castigat 4-2 cu Dinamo Brest dupa ce la pauza era 0-2 si sperantele de a intalni pe Bate Borisov in finala erau aproape 0.

cota2.ro

De partea cealalta Isloch Minsk nu a jucat in Cupa, ei fiind eliminati tot de Dinamo Brest insa in sferturile competitiei. Oaspeti de astazi se afla pe locul 3 cu 12 puncte dupa 4 victorii si 2 infrangeri cu 9 goluri marcate si 7 primite. Ultimele 2 etape au jucat acasa castigand ambele meciuri 2-1 cu Slavia Mozyr si 2-0 cu Vitebsk. Un jucator de urmarit de la echipa oaspete este Momo Yansane cu 3 goluri in acest sezon acesta a marcat etapa trecuta si a scos si-un penalti, fiind inclus in echipa etapei. 


Ma aspept ca ambele echipe sa-si faca prezenta pe tabela. Soligorsk cu moralul ranit dupa eliminarea din cupa a aratat ca este capabila de un joc ofensiv bun inscriind 4 goluri in 45 de minute, chiar daca nu sa facut remarcat nici un jucator ca si golgheter. 

Isloch Minsk este o echipa ofensiva careia-i place jocul de a marca un gol mai mult ca adversarul, cu 9 goluri in 6 meciuri nu-i vad astazi sa plece de la Soligorsk fara sa marcheze macar un gol, iar Komarovski si Yansane (3 goluri de fiecare) sunt anuntati titulari. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Shakhter S. vs Isloch
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro