Ponturi Pariuri ESports Team Liquid vs Alliance

BETFAIR SPORTSBOOK

DOTA 2: WePlay! Pushka League - Season 1 (Europa) - Turul învinșilor - Sferturi de finală

De la ora 14:00 incepe Turul Invinsilor de la turneul Pushka dintre Team Liquid si Alliance.

Bookmakers o dau favorita pe Team Liquid cu cota de 1.70 , dupa forma excelenta aratata in grupa, clasandu-se pe locul 3 cu 4 pct.

cota2.ro

Totusi pentru toata lumea a fost o surpriza clasarea lor in top 3 , mai ales reusind sa castige cu Team Secret , OG si Virtus.pro , avand jucatorii mult mai bine clasati in MMR fata de ei.

In meciul precedent , Team Liquid nu a mai produs nicio surpriza , fiind eliminata in semifinale de Team Secret , retrogradand astfel in sferturile din Turul Invisilor.

In aprilie au avut un winrate de 36% reusind sa castige doar 4/7 meciuri iar in aceasta luna procentajul este de 75% castigand 3/4 meciuri.

Team Liquid ocupa pozitia 15 mondial cu un winrate 60% si cu peste 22.000.000 $ castigate din turnee.

Alliance s-a clasat in grupa pe pozitia 2 cu 5 pct ,fiind invinsi doar de liderii mondiali Team Secret in minim de harti.

Surpriza s-a produs in sferturile Turului castigatorilor fiind eliminata in doua harti de VP.Prodigy , retrogradand astfel in sferturile Turului Invinsilor.

In luna aprilie au avut un winrate de 58% reusind sa castige 7/12 meciuri iar in aceast luna au un procentaj de 75% castigand 3/4 meciuri.

Alliance ocupa locul 9 mondial cu un winrate de 59% si cu peste 4.000.000 $ castigati din turnee.

Cele doua echipe s-au mai intalnit in acest an de 3 ori , Alliance reusind sa castige de fiecare data cu scorul de 2-1.

Team Liquid chiar daca au produs surpriza in grupa si s-au clasat pe locul 3, nu au reusit sa-i invinga pe Alliance, iar inainte de acest turneu au participat la ESL One acolo reusind sa castige doar 2/7 meciuri fiind invinsi si de Alliance. Conturile jucatorilor de la Team Liquid sunt mai slabe in MMR decat a adversarilor de azi. Sunt sanse sa fie un meci in 3 harti , dar cred ca victoria in mare parte le apartin celor de la Alliance. 

Alliance castiga meciul cota 2.10 Betfair

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Team Liquid vs Alliance
Pronostic:
Alliance castiga meciul
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro