Ponturi Pariuri Fotbal Torpedo Zhodino vs FC Gorodeya

BETANO

Zhodino si Gorodeja se intalnesc astazi in deschiderea etapei cu numarul 9 din campionatul Belarusului.

Zhodino ocupa locul 3 cu 4 victorii, 3 egaluri si 1 infrangere(2-0 la Dinamo Minsk). Acasa Zhodino are 2 victorii si 1 egal. 

cota2.ro

In ultimele 5 jocuri au adunat 2 victorii si 3 egaluri, in ultimul meci s-au intors cu 1 punct de la Slavia Mozyr scor 0-0, un meci destul de anost de la care personal ma asteptam la goluri. 

Gorodeja se afla pe locul 11 cu 3 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri, ultimele 3 meciuri avand 1 infrangere 0-2 cu Bate Borisov si 2 egaluri, 1-1 la Rukh Brest si 1-1 acasa cu FC Minsk. 

Zhodino daca castiga astazi cu un rezultat egal intre Bate si Slutsk poae urca la finalul acestei etape pana pe locul 1.

La Zhodino Mikhail Afanasyev, Vladimir Scherbo si Kirill Leonovich sunt asteptati sa revina dupa ce au lipsit etapa trecuta din cauza accidentarilor insa mijlocasul Ilya Kukharchik ramane in continuae accidentat.

La echipa oaspete, Sergey Usneya sa accidentat in meciul trecut cu FC Minsk si pare a fi o accidentare de durata, in schimb revine Yuri Volovik. Artem Arkhipov ramane in continuare in afara lotului el fiind blocat in Rusia din cauza pandemiei de Covid-19.


Zhodino are toate atuurile pentru a-si asuma toate cele 3 puncte, chiar daca Gorodeja este o echipa inchisa primind doar 2 goluri in 4 meciuri jucate in deplasare si 7 in totalul de 8 meciuri astazi ma astept ca Zhodino sa inscrie de cel putin 2 ori. Este un pariu un pic fortat lucru ce se reflecta si in cota de 2.20, insa in opinia mea sansa este mai mare de reusita decat o arata cota, sa nu uitam ca in urma cu 1 etapa Zhodino a inscris 5 goluri pe terenul celor de la FC Minsk lucru care reflecta ca Zhodino sta bine pe atac. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Torpedo Zhodino vs FC Gorodeya
Pronostic:
Gazdele inscriu minim 2 goluri in meci
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 8.40
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro