Ponturi Pariuri ESports PSG.LGD vs Ehome

UNIBET

DOTA 2: China Professional League - Season 2 (China)

Astazi de la ora 14:00 incepe ultimul meci din campionatul Chinei la Dota 2 intre PSG.LGD si Ehome.

PSG.LGD este deja calificata in play-off de pe pozitia 3 cu 6 pct ,dupa ce a reusit ieri sa castige cu 2-1 contra celor de la CDEC Gaming.

cota2.ro

PSG.LGD in aceasta luna are cel mai mare winrate din ultimile luni fiind de 75% cu un golaveraj de 9/12 meciuri castigate.

PSG.LGD ocupa locul 2 mondial si locul 1 in China cu 1.290 de pct .

Ehome a ratat si in acest sezon primele 4 pozitii care duc in play-off , fiind clasati in acest moment pe pozitia 7 cu 4 pct dupa 8 partide.

Ehome in aceasta luna au un winrate de 62% cu un golaveraj de 8/13 meciuri castigate fiind cel mai bun din ultimul timp pentru ei .

Ehome ocupa locul 7 mondial si locul 4 in China cu 1.207 de pct.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de 4 ori , PSG.LGD reusind sa se impuna in 3 partide.

Fiind deja calificati PSG.LGD nu cred ca vor juca cu toata echipa de baza , sunt sanse destul de mari sa nu-i vedem pe ,,Chalice si Somnus/M '' fiind doi jucatori importanti. PSG.LGD cu siguranta se vor pregatii pentru play-off si pentru turneul DPL-CDA la care participa.

Ehome vor juca sa castige partida pentru o pozitie mai buna in clasament , deoarece locul 7 din 10 este un esec pentru organizatie si cu siguranta nu aceasta este pozitia pe care o merita dupa valoarea lotului.

In cazul in care PSG.LGD nu vor juca cu Chalice si Somnus , MMR-ul este clar in favoarea celor de la Ehome , avand prima sansa pentru a castiga aceasta partida.

Ehome castiga meciul cota 2.60 Unibet


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
PSG.LGD vs Ehome
Pronostic:
Ehome castiga meciul
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro