Ponturi Pariuri Fotbal Neman Grodno vs Torpedo Zhodino

BETANO
  • Neman ocupa locul 14 dupa 8 meciuri cu doar 8 puncte din 2 victorii si 2 egaluri cu doar 9 goluri marcate si 11 primite. Neman a reusit o surpriza in urma cu 2 etape cand a castigat pe teren propriu 3-0 cu Energetik (locul3), au urmat apoi 2 infrangeri 3-1 la Bate Borisov si 2-4 etapa trecuta pe teren propriu cu Rukh Brest. 6 goluri din totalul de 8 marcate in acest sezon il au ca autor pe Geman Kadimyan. 
  • Zhodino a inceput mult mai bine sezonul decat Neman, daca in primele jocuri din acest sezon au fost eliminati de Soligorsk din Cupa Belarusului, in campionat acestia au 5 victorii- 3 egaluri si doar 1 infrangere 2-0 la Dinamo Minsk, lucru ce ea dus pe locul 2 la 4 puncte de Bate Borisov care are un meci in plus. Etapa trecuta Zhodino a castigat 3-1 cu Gorodeja.  
  • Un meci care este greu de transat in favoarea unei echipe, nu cred ca Zhodino se poate incurca la Neman dar nu va fi nici un meci facil pentru acestia, cu toate ca iam mai vazut descatusindu-se in acel 2-5 de la FC Minsk, urmat apoi de un 0-0 trist cu Slavia Mozyr.
  • Am ales sa merg pe ambele echipe vor marca, Neman chiar daca are doar 9 goluri in acest sezon, arata a echipa muncitoare ei marcand in poarta celor de la Bate Borisov si etapa trecuta 2 goluri celor de la Rukh Brest, echipa ce a ajuns si ea la 5 goluri primite la fel ca Zhodino, cu siguranta vor trage in acest meci, zona rosie le sufla in ceafa iar trendul ascendent de 6 goluri in ultimele 3 meciuri da incredere acestui pronostic.  


cota2.ro

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Neman Grodno vs Torpedo Zhodino
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 7.49
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro