Ponturi Pariuri Fotbal Hertha BSC Berlin vs FC Union Berlin

BETANO
  • Acesta va fi probabil cel mai anost derby al orasului Berlin din punctul de vedere al suporterilor. Pe teren nu stiu cat se va vedea acest lucru, majoritatea fiind jucatori ce nu cunosc adevarata insemnatate al acestui derby istoric.
  • Dupa reluarea de saptamana trecuta, Hertha Berlin a reusit  o victorie clara 0-3 pe terenul celor de la Hoffenheim, dupa 26 de etape Hertha ocupa pozitia 11 cu 1 punct peste rivala din acest meci, 8 victorii, 7 egaluri si 11 infrangeri 35-48 golaveraj este linia gazdelor, acasa au pierdut de 7 ori, avand 3 victorii si 3 egaluri, ultima victorie a fost in decembrie anul trecut cand au castigat 1-0 cu Freiburg. La Hertha se gasesc cativa jucatori de atac foarte interesanti precum Lukebakio, Piatek, Ibisevic sau Matheus Cunha jucator ce a semnat de RB Leipzig din vara.
  • Union Berlin nu a, avut parte de o reluare a sezonului prea grozava, ei avand nesansa sa intalneasca Bayern Munchen intr-un meci pe teren propriu ce lau pierdut cu 0-2. Union are o linie de 9 victoii, 3 egaluri si 14 infrangeri cu 32-43 golaveraj dupa 26 de etape. Echipa nou promovata sa bazat mult pe jocurile de acasa acolo unde fanii impingeau mult echipa, in deplasare in schimb au adunat doar 3 victorii in comparatie cu 6 cate au pe teren propriu,  2 egaluri, 8 infrangeri si doar 14 goluri marate cu 25 primite in 13 meciuri jucate in deplasare. 
  • In meciul tur de la Union Berlin, jucat dupa 7 sezoane in care cele 2 rivale nu sau mai intalnit, gazdele de atunci reuseau sa se impuna 1-0 cu un penalty in minutul 90. 
  • Hertha este echipa mai buna pe foaie si a, aratat ca este o echipa pregatita pentru aceasta reluare a sezonului. Cu siguranta vor cauta sa se impuna luandu-si astfel revansa dupa meciul din tur. 
  • In opinia mea Hertha Berlin este favorita insa voi evita sa joc o victorie a gazdelor, pronosticul meu pentru acest meci este ca Hertha Berlin va marca minim 2 goluri in meci.


cota2.ro

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hertha BSC Berlin vs FC Union Berlin
Pronostic:
1 da peste 1.5 goluri
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 6.72
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro