Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.52

BETANO

GERMANIA: Bundesliga - Runda 27

Astazi de la ora 16:30 pe Stadion Volkswagen Arena , Wolfsburg primeste vizita celor de la Dortmund.

Wolfsburg in etapa precedenta a reusit sa castige pe terenul lui Augsburg cu scorul de 2-1, fiind prima etapa dupa intreruperea campionatului. A fost o partida destul de dificila , gazdele avand un gol anulat iar golul victoriei venind in minutul 91.

cota2.ro

Wolfsburg ocupa locul 6 in clasament cu 39 de pct , din care doar 18 pct au fost castigate pe propriul teren.

Dortmund vine dupa o victorie clara pe teren propriu contra celor de la Schalke scor 4-0 , un meci castigat categoric.

In ultimile 6 confruntari directe , Dortmund s-a impuns de 5 ori.

Dortmund este pe locul 2 cu 54 de pct la o diferenta de 4 pct de Bayern Munchen. Mai sunt 8 etape de jucat , iar Dortmund nu trebuie sa faca pasi gresiti , o remiza sau o infrangere le va scade drastic sansele la titlu , de aceea cred ca elevii lui Wagner vor fi suficienti de motivati si vor reusii sa castige partida pentru a mai avea sanse reale la titlu.

Dortmund castiga 1.80

O alta partida din Bundesliga destul de echilibrata de la ora 16:30 pe Stadionul Borussia-Park , Monchenglabdach primeste vizita lui Bayern Leverkusen.

Gazdele au reusit sa castige etapa trecuta la Frankfurt scor 3-1 dupa reusita din primul minut a atacantului francez, Alassane Plea.Golul doi a venit rapid in minutul 7 , Thuram reusind sa aduca victoria in proportii mari pentru echipa lui.

Monchengladabach ocupa locul 3 in clasament cu 52 de pct pe teren propriu reusind sa castige 29 de pct avand un golaveraj de 30-16.

Leverkusen etapa precedenta a castigat cu scorul de 4-1 la Bremen, codasa clasamentului ,Bremen avand sanse foarte mici sa scape de retrogradare in acest an.

Leverkusen ocupa locul 5 in clasament cu 50 de pct din care 25 de pct fiind castigate pe teren oaspete avand un golaveraj de 24:18.

Cele 2 echipe au in obiectiv grupele Champions League , Leverkusen ocupa locul 5 loc ce duce in Cupa Uefa , fiind la 1 pct distanta de grupele Champions Leaue . Ambele echipe au aproape aceleasi statistici la golaveraj .

Leverkusen in ultimile 10 partide jucate in toate competitiile in meciurile din deplasare , in 9 partide a primit gol. La acest meci pariem pe Ambele marcheaza cota de 1.40 Betano.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolfsburg vs Dortmund
Pronostic:
Dortmund castiga
Cota
1.80
Monchengladabach vs Bayern Leverkusen
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.40
Cota finala: 2.52
Profit: 15.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro