Ponturi Pariuri ESports OG vs Team Liquid

BETFAIR SPORTSBOOK

DOTA 2: OGA Dota PIT (Europa) - Turul învinșilor - Finala

Meci din finala turneului de la OGA Dota PIT intre OG si Team Liquid.

Ieri echipa OG a pierdut finala din Turul Castigatorilor contra liderului mondial Team Secret scor 2-0. Jocul celor doua echipe a fost destul de echilibrat la prima harta , OG-ul avand sanse mari sa castige , reusind sa sparga 2 lane-uri , dar au venit apoi 2 fight-uri gresite care au intors soarta meciului.

cota2.ro

OG are un procentaj de 67% win in aceasta luna reusind sa castige 8/12 meciuri. Per total au un winrate de 64% (304/142) fiind clasati pe locul 8 mondial cu premii castigate de peste 33.000.000$ din turnee.

Team Liquid in ultima perioada a jucat destul de bine reusind cateva surprize mari , victorie cu Team Secret si OG. S-au calificat din grupa de pe pozitia 4 castigand doar un singur meci cu ultima clasata , Team Spirit.

Team Liquid are un procentaj de 60% in aceasta luna reusind sa castige 9/15 meciuri iar per total procentajul este de 59%(498/280) fiind clasati pe pozitia 13 mondial cu premii castigate de peste 22.000.000$ din turnee.

Cele 2 echipe s-au mai intalnit de doua ori in acest an , Team Liquid a castigat ambele partide cu scorul de 2-0.

Va fi un meci dificil de ambele parti , castigatorul va juca cu Team Secret finala mare , jucatorii din echipa OG au MMR-ul mult mai mare decat adversarii de astazi, si meciul de ieri contra liderului mondial , a fost unul destul de bun , N0tail a facut pick corect. OG-ul are multe finale jucate si procentaj mare de castig , experienta din turnee si forma din aceasta luna isi vor pune amprenta si sunt de parere ca victoria va fi de partea celor de la OG astazii.

OG castiga meciul 1.90 Betfair.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
OG vs Team Liquid
Pronostic:
OG castiga meciul
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro