Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

Fortuna

GERMANIA: Bundesliga - Runda 27

Duminica de la orele 16:30 se va disputa penultimul meci al rundei cu numarul 27 din Bundesliga , Mainz primeste vizita celor de la Leipzig.

Mainz dupa 26 de etape ocupa locul 15 cu 27 de pct ,la 4 pct diferenta de locul 16 , loc ce duce in play-off retrogradare.

cota2.ro

Mainz in etapa precedenta a remizat pe terenul celor de la Koln 2-2 , un meci in care elevii lui Beierlorzer au revenit de la 2-0. 

Leipzing in etapa precedenta a comis o mare surpriza fiind foarte aproape sa piarda partida pe teren propriu impotriva celor de la Freiburg .

Freiburg a deschis scorul prin fundasul Gulde in minutul 34 la o faza fixa , egaland apo Leipzing prin Poulsen in minutul 77 , iar la ultima faza din partida , oaspetii au marcat dar golul a fost anulat pe motiv de offside din camera VAR.

Cu siguranta Mainz la aceasta partida va fi multumita si cu o remiza , orice punct cu o echipa din varful campionatului este binevenit.

Leipzing va contrala partida in mare masura , singura sansa a celor de la Mainz in aceasta partida pentru a putea scoate un rezultat pozitiv este contra-atacul.

Media de cornere per meci la cele doua echipe este una destul de mare , Leipzing avand media de peste 7 cornere iar Mainz de 6 cornere per meci . Cel mai sigur pariu la acest meci dupa parerea mea este de jucat peste 8.5 cornere cota 1.58.


Ultima partida din Bundesliga se termina cu meciul dintre Koln si Dusseldorf.

Koln ocupa locul 11 cu 33 de pct la o diferenta de 10 pct de adversarul de astazi. Koln in etapa precedenta a pierdut 3 pct printre degete contra celor de la Mainz , conducand 60 de minute cu scorul de 2-0.

Dusseldorf ocupa loc de retrogradare si este la 4 pct de locul 15 , in ultimile 5 partide , a pierdut doar un singur meci cu M'glbdach scor 1-4.

Etapa precedenta a remizat pe teren propriu cu ultima clasata , Paderborn , scor 0-0.

In meciul din tur dintre cele doua echipe , Dusseldorf s-a impuns cu scorul de 2-0  , golurile fiind marcate de Henningss si Thommy.

Dusseldorf are nevoie de pct pentru a se putea salva de la retrogradare , mai sunt 8 etape si orice pct este aur pentru echipa lui Rosler.

Oaspetii vor juca pe contra-atac in mare parte din meci iar in cazul in care vor reusii sa marcheze , vor juca tactica defensiva pentru a tine de scor . In acest meci pariem sub 3.5 goluri cota 1.52 sunt de parere ca nu vom vedea 4 goluri in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Mainz vs Leipzing
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.58
Koln vs Dusseldorf
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.52
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro