Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.94

Fortuna


In aceasta zi , am ales 3 meciuri pentru a face biletul zilei care in perspectiva mea are sanse bune pentru a fi castigator.

cota2.ro

GERMANIA: Bundesliga - Runda 28

Cel mai important meci din aceasta seara cu siguranta este Dortmund - Bayern Munchen.  

Dortmund ocupa locul 2 cu 4 pct mai putin decat oaspetii din aceasta seara. Mai sunt 7 etape pana la finalul sezonului , iar elevii lui Favre, daca vor sa mai spere la titlu , au nevoie de un rezultat pozitiv , in cazul unui succes al oaspetilor in aceasta seara se distanteaza la 7 pct , ceea ce face in proportii de 99% sa castige din nou titlul de campioana. Prevad un meci cu multe contra-atacuri de ambele parti , in cazul in care Dortmund va primi gol, se vor deschide mult mai mult aparand ocazii de gol la ambele porti. La acest meci pariem peste 8.5 cornere cota 1.50.

GERMANIA: Bundesliga - Runda 28

Leverkusen primeste vizita lui Wolfsburg astazi de la ora 21:30 pe Bay Arena.

Gazdele din aceasta seara ocupa locul 4 cu 53 de pct , ultimul loc ce duce in grupele Ligii Campionilor. Wolfsburg ocupa locul 6 cu 39 de pct , fiind ultimul loc ce duce in Europa League.

Leverkusen in acest an a jucat extraordinar avand doar o singura infrangere contra lui Hoffenheim. Obiectivul echipei tehnicianului Bosz este clar primele 4 pozitii pentru a putea participa la anul in Liga Campionilor. Wolfsburg a facut deplasarea fara cativa jucatori de baza din cauza accidentarilor.

Meciul va fi controlat din primele minute de elevii lui Bosz si cu siguranta Leverkusen primeste prima sansa pentru castigarea partidei.

Pentru siguranta pariem 1x si peste 1.5 goluri cota 1.40

REPUBLICA CEHĂ: 1. Liga - Runda 25

Reincepe si campionatul ceh de la ora 21:00 , Slavia Praga a facut deplasarea la Mlada Boleslav. 

Mlada Boleslav cu multe absente in linia de aparere , 3 diin 4 fundasi, care sunt titulari meci de meci nu pot juca in aceasta partida. Slavia Praga liderul campionatului va juca in formatie completa , avand obiectiv clar cel mai bun lot din campionatul ceh si prima sansa pentru castigarea campionat'lui , iar gazdele din aceasta seara nu cred ca poate sa-i inc'rce fiind vorba chiar si de o remiza.

Pariem pe victorie Slavia Praga 1.40 cota.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.50
Leverkusen vs Wolfsburg
Pronostic:
1x peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Mlada Boleslav vs Slavia Praga
Pronostic:
Slavia Praga castiga
Cota
1.40
Cota finala: 2.94
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro