Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.74

BETANO

Salut baieti,ieri nu mi-a mers deloc bine in Bundesliga.Azi voi incerca din nou doua meciuri sper eu cu mai mult noroc.

Leipzig-Hertha si Augsburg-Paderborn

cota2.ro

Leipzig joaca acasa cu o echipa mai slaba dar care a inceput in forta dupa lunga pauza.In primele 2 meciuri a inscris 7 goluri fara sa primeasca vreunul.Leipzig in prima etapa a scos doar un 1-1 surprinzator cu Freiburg iar in meciul cu Mainz a reusit sa inscrie de 5 ori.

In meciurile directe ,cel putin in ultimele 5 s-au inscris foarte multe goluri.De fiecare data s-au inscris cel putin 3 goluri iar in toate 5 s-au inscris nu mai putin de 27 de goluri.

Cu siguranta vom avea din nou un meci cu multe faze importante si cu multe actiuni la ambele parti.Asa ca, pronosticul meu pentru acest va merge pe cornere.

Augsburg intalneste pe teren propriu pe ultima clasata o echipa pe care a invins-o in ultimele 2 meciuri directe la limita ce-i drept.Oaspetii vin dupa o remiza acasa cu Hoffenheim iar gazdele dupa o victorie la scor in deplasare la Schalke,un rezultat surprinzator din punctul meu de vedere.

Aici voi merge un Dnb pe gazde pentru ca joaca acasa,sunt mai in forma si pentru ca avem totusi o diferenta foarte mare intre cele doua loturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leipzig vs Hertha
Pronostic:
P7 cornere
Cota
1.22
Augsburg vs Paderborn
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.00
Cota finala: 1.22
Profit: 2.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro