Ponturi Pariuri Fotbal Torpedo Zhodino vs FC Smolevichi

BETANO
  • Zhodino locul 3 la 4 puncte de primul loc ocupat de Bate Borisov si la 3 puncte de Energetic locul 2. Gazdele au doar 2 infrangeri in 10 meciuri, 5 victorii si 3 egaluri. Etapa trecuta a coincis cu o infrangere surpriza 3-1 la Neman si a oprit succesiunea de 6 meciuri de la ultima infrangere 2-0 la Dinamo Minsk, etapa urmatoare dupa acea infrangere a venit cu o victorie 2-0 acasa cu Energetic.
  • Smolevichi ocupa penultimul loc fara victorie la fel ca ultima ocupanta Belshina. Smolevici a, adunat doar 4 puncte dupa 9 meciuri toate din egaluri. In ultima etapa au reusit un 0-0 la Rukh Brest. 
  • Zhodino trebuie sa-si revina dupa infrangerea de etapa trecuta, intalnind un adversar perfect pentru revenire ce la prima vedere se arata foarte accesibil pentru obtinerea celor 3 puncte. Pe teren propriu Zhodino a jucat 4 meciuri avand 3 victorii si-un egal, cu 6 goluri marcate si 1 primit. In ultimul meci jucat acasa Zhodino a castigat 3-1 cu Gorodeja. 
  • De la Zhodino vor lipsi Vladimir Bush, Mikhail Afanasyev, Andrejs Chaturyan și Maksims Bordacovs, depistati pozitiv cu Covid-19. Cu exceptia lui Vladimir Bush ceilalti 3 sunt jucatori titulari in echipa antrenata de Yuri Puntus, fostul selectioner al Belarusului. 
  • Cu toate ca au probleme de lot, Zhodino cred ca se va impune in aceasta seara, sunt asteptati sa iasa la rampa cei 2 brazilieni din lotul lui Zhodino, Veloso cu 3 goluri si Ramos cu 2 goluri si 4 asisturi va fi capitanul celor de la Zhodino in fata echipei care a primit 14 goluri in 9 meciuri.
  • Chiar daca la meciul anterior acest tip de pariu nu a fost castigator voi miza in continuare pe el. Astfel Zhodino ca stige la un gol are cota 3.50 avand un profit de o cota de 1.75 iar in cazul in care Zhodino va castiga la 2 goluri cota este de 5.35 cu un profit x 2.67 


cota2.ro

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Torpedo Zhodino vs FC Smolevichi
Pronostic:
1 castiga la o diferenta de 1 singur gol
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: 10.00
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro